Zorgstudent Mette maakt elke dag gewoon bijzonder!


Een bijbaan bij Proteion is bijzonder en afwisselend, staat goed op je CV en verdient ook nog eens uitstekend. Mette Hermans (20 jaar, Helden) is blij dat ze twee jaar geleden, tijdens het eerste jaar van haar opleiding HBO verpleegkunde, de keuze heeft gemaakt om bij Proteion te gaan werken.

Werken in de zorg

“In het eerste jaar van mijn opleiding hoorde ik van medestudenten dat zij een bijbaan in de zorg hadden. Ik wist niet dat dit mogelijk was zonder diploma, maar was enthousiast dat ik op zoek ben gegaan naar een leerzame en afwisselende bijbaan in de ouderenzorg in de buurt. Al snel kwam ik in contact met Proteion. Ik solliciteerde en in no-time werd ik gebeld over de mogelijkheden. Proteion biedt de kans om tijdens mijn opleiding ervaring op te doen in de zorg. Inmiddels werk ik hier al 2 jaar met veel plezier. En nog steeds ga ik elke keer met veel plezier en energie naar het werk”.

Een gewoon bijzondere bijbaan

“Ik werk in het thuiszorgteam van Baarlo, Kessel en Maasbree. Door deze bijbaan kan ik de theorie die ik tijdens mijn studie leer, toepassen in de praktijk. In het eerste jaar ben ik als helpende begonnen en sinds een half jaar werk ik als verzorgende. Dit geeft mij de mogelijkheid om de verpleegroute te doen bij Proteion, wat zowel uitdagend als interessant is. De werktijden zijn ideaal en flexibel. Zo kan ik mijn werk en studie goed combineren. Op dagen dat ik vrij ben van school, werk ik vaak in de ochtenden. Maar na een dag school, vind ik het ook heerlijk om nog in de avonduren te werken. Bovendien is werken bij Proteion niet alleen gezellig, het heeft ook iets unieks. Je ontwikkelt jezelf en het verdient ook nog eens heel erg goed”.

Bijzondere band met de ouderen

“Ik kom vaak bij dezelfde cliënten, waardoor ik in de afgelopen twee jaar een vertrouwde band met hen heb opgebouwd. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik samen met de ouderen kan lachen en gezellig kan kletsen. De mensen bij wie ik langsga zijn blij en enthousiast om me te zien. Voor mij is dit insgelijks. Werken bij Proteion is gewoon bijzonder!”.

De combinatie van de cliënten, collega’s die altijd voor je klaar staan en de flexibiliteit maakt het werk zo prettig”.

Interesse om ook ervaring op te doen in de ouderenzorg?

Proteion is op zoek naar zorgstudenten die in vakanties, het weekend en/of de avonden cliënten een gewoon bijzondere dag willen geven. Een bijbaan bij Proteion is bijzonder en afwisselend. Het verdient goed, je doet veel ervaring op en je bouwt intussen een mooi cv op.

Iets voor jou? Kijk eens op bijbaan.proteion.nl of neem contact met ons op via recruitment@proteion.nl. We zoeken graag een plek die bij jou past!