Overhandiging praktijkverklaring aan Mike


Een baan bij Proteion is bijzonder, leerzaam en afwisselend. Mike Vloedmans (17 jaar) is stagiair vanuit het speciaal onderwijs. Hij loopt nu bijna één jaar stage bij Proteion en heeft in die tijd veel geleerd, nieuwe vaardigheden opgedaan en groei doorgemaakt. Zijn harde werk en inzet zijn niet onopgemerkt gebleven. Onlangs heeft hij een contract aangeboden gekregen bij De Wachtpost in Venlo. Wat een gewoon bijzondere prestatie is.

Werken in de ouderenzorg

“Vanaf kleins af aan was het altijd al mijn droom om in de zorg te gaan werken. In de ouderen- of gehandicaptenzorg. Toen wist ik nog niet precies welke richting ik op wilde gaan. Vanuit mijn opleiding bij het Wildveld in Venlo, moest ik stage gaan lopen. Mijn familieleden tipten mij dat werken bij Proteion iets voor mij zou zijn. Ik solliciteerde en loop nu al een jaar stage bij Proteion. Ik heb leuke collega’s van wie ik veel kan leren en bij wie ik mee kan kijken. Voor vragen kan ik altijd bij iemand terecht. Dit werk bevalt me heel goed en ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen.”

“Ik heb leuke collega’s van wie ik veel kan leren en bij wie ik mee kan kijken”

Een bijzondere doelgroep

“Ik vind werken bij Proteion leuk, gezellig en leerzaam. Contact leggen met ouderen en samen een praatje maken, vind ik bijzonder. Ik geniet ervan wanneer ik bewoners kan laten glimlachen als ik bij hen in de buurt ben. Tijdens mijn werk probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen, van het klaarmaken van het ontbijt tot het ondersteunen bij bewegen en rusten in de welzijnsruimte.”.

“Werken in de ouderenzorg vind ik erg leuk. Ik houd ervan om gezellig een praatje met bewoners te maken”

Een bijzonder goede prestatie!

De stagebegeleider Rob van Soest geeft aan: “Mike doet zijn werk uitzonderlijk goed. Hij heeft een bepaalde rust om zich heen die ervoor zorgt dat cliënten zich op hun gemak voelen bij hem. Zijn passie voor het werk is duidelijk merkbaar en hij heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld. Dit heeft ertoe geleid dat hij een contract aangeboden heeft gekregen bij Proteion. Een hele prestatie. We zijn ontzettend trots op hem en we zijn blij dat hij er is!”

Vast contract

“Ik was heel erg blij toen ik te horen kreeg dat ik een vast contract aangeboden kreeg bij Proteion. Per 1 juli ga ik drie dagen bij team Welzijn op De Wachtpost werken en één dag in de leer als zorgondersteuner. Het is een mooie tussenstap voor mijn vervolgopleiding. Ik kijk uit naar de toekomst om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in de ouderenzorg”.

Op woensdagmiddag 29 mei heeft Mike zijn praktijkverklaring overhandigd gekregen. We zijn trots op hem!

Werken bij Proteion

Wil jij net zoals Mike ook werken bij Proteion en jezelf verder ontwikkelen? Meer informatie vind je op www.welkombijproteion.nl.

Wij zien je talenten en helpen je die te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Zo kun je bij ons groeien in het vak.