Zorgstudent Janine maakt het verschil


Een bijbaan bij Proteion is bijzonder en afwisselend, staat goed op je CV en verdient ook nog eens erg leuk. Janine Maassen (22 jaar, Helden) studeert voor Verzorgende IG, werkt in de thuiszorg en loopt stage als Verzorgende IG-er bij zorgcentrum de Kreppel in Heythuysen. Ze is dankbaar dat ze al tijdens haar opleiding deze waardevolle werkervaring kan opdoen.

Flexibel werk en het verdient lekker

“Voordat ik in de thuiszorg aan de slag ging, heb ik eerst bij Proteion Schoon gewerkt. Vanuit hier kwam ik in gesprek met een collega van Proteion en zo doende is het balletje gaan rollen. Sinds mei 2023 werk ik met veel plezier bij Proteion. Het werk is flexibel. Ik kan bijvoorbeeld in de ochtenden werken, waardoor ik werk, school en mijn hobby’s paardrijden en fitnessen goed kan combineren. Ik kan werkervaring opdoen in een prettige en leerzame werkomgeving. En niet te vergeten, een groot pluspunt van deze bijbaan is dat het zo leuk verdient!”

Ouderen in hun kracht zetten

“Ik word veelzijdig ingezet om cliënten te ondersteunen. De ouderen die ik verzorg hebben je hard nodig, omdat ze veel dingen niet meer zelf kunnen doen. Ik ondersteun de ouderen, maar probeer ook hun zelfredzaamheid te stimuleren. Hierin vind ik het belangrijk dat ik ze in hun kracht zet en dat ze zelf de regie behouden. Ik heb met elke cliënt een andere band, dat het ook uniek maakt. Gewoon een praatje maken met hen maakt al een groot verschil in het leven van de ouderen. Samen proberen we er iets moois van te maken. En als je dan een glimlach op hun gezicht tovert, is dat de kers op de taart”.

“Wat deze bijbaan zo bijzonder maakt, is het hechte team van collega’s die altijd voor je klaarstaan”.

Werken in de ouderenzorg

“Werken bij Proteion biedt veel kansen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, er wordt geluisterd naar je wensen en ik heb gemerkt dat alles mogelijk is, zolang je er zelf voor openstaat. Als ik naar de toekomst kijk, zou ik graag in de zorg willen blijven werken. Ik ben dankbaar dat ik tijdens mijn opleiding al deze werkervaring heb opgedaan. Ik vind het werk leuk om te doen”.

Interesse?

Proteion is op zoek naar zorgstudenten die in de vakanties, het weekend en/of de avonden cliënten een gewoon bijzondere dag willen geven. Een bijbaan bij Proteion is bijzonder en afwisselend. Het verdient lekker, je doet veel ervaring op en je bouwt intussen een mooi cv op.

Iets voor jou? Kijk eens op bijbaan.proteion.nl of neem contact met ons op via recruitment@proteion.nl. We zoeken graag een plek die bij jou past!