Werken en leren in de ouderenzorg


Wil jij de stap naar de ouderenzorg maken? Of doorgroeien in de zorg? Wij zien je talenten en helpen je die te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Bij ons kun je groeien in het vak. Tot welke hoogte? Dat bepaal je zelf. Jij geeft vorm aan hoe je wilt werken en groeien, wij ondersteunen je daarin.

Of je nu wilt werken in een van onze zorgcentra, in de thuiszorg of bij een van onze zorgondernemers. Wij bieden daarbij een breed scala aan leeractiviteiten. Van opleidingen, trainingen, workshops, tot coaching on the job, met bewijsstukken zoals certificaten en diploma’s. Wij stimuleren je om je verantwoording te pakken over je eigen werk en je ontwikkeling. Leren is breder dan opleiden. Wij geloven namelijk dat je vooral veel leert door te doen. Samen met je team, samen met je collega’s. Het is jouw verhaal dat telt.

Monique (44 jaar) is verzorgende bij Proteion en heeft onlangs het leerwerktraject tot Verzorgende afgerond. Zij vertelt haar verhaal. “Tien jaar geleden ben ik begonnen als helpende plus bij zorgcentrum Proteion Libermannhof in Gennep. Ik doe mijn werk met veel passie. Nu mijn kinderen wat groter zijn, ben ik gaan nadenken over de toekomst. Mijn leidinggevende informeerde mij over het eenjarige leerwerktraject Verzorgende IZV. Ik was meteen enthousiast! Tijdens het traject leer je nieuwe dingen en ga je dieper in op de theorie. Die kun je vervolgens meteen toepassen in de praktijk. Werken en tegelijkertijd leren is mij goed bevallen, waardoor ik heb besloten om in januari te starten met de vervolgopleiding tot Verzorgende IG. Door de certificaten die ik heb behaald, kan ik deze opleiding verkort volgen. Ik doe mijn werk met veel liefde en hoop nog lang iets te kunnen betekenen voor mensen op hun oude dag.”

Leren en werken bij Proteion

Heb jij net zoals Monique interesse in werken en leren bij Proteion? Kies het pad dat bij jou past. Solliciteer via https://www.welkombijproteion.nl/ik-wil-leren.