Flexpool: ”Ik zou die kans zo weer pakken!”


Proteion is per direct op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijspringen in deze moeilijke tijd en werk van betekenis willen doen. Met of zonder zorgervaring ben je van harte welkom in onze zorgcentra. Een mooie kans om de zorg te ontdekken via onze flexpool. En je kunt al meteen beginnen! Brigitte ging je al voor en zij vertelt graag over haar ervaringen en wat het voor haar gebracht heeft. 

Waarom ben je aan de training begonnen?

”Ik zag het vooral als een leuke uitdaging naast mijn huidige werk. Daarnaast in het een mooie kans om om een stukje van het geheel te leren kennen en alvast eens aan werken in de zorg te proeven. In de toekomst, als mijn kinderen ouder zijn, wil ik wel wat in de zorg gaan doen. Wat ik nu geleerd heb, is alvast een goede basis.”

Hoe beviel de training?

‘’Ik had verwacht dat we minder mochten, maar er wordt toch meer van je verwacht. Dat vond ik positief, omdat ze je het vertrouwen geven dat je dit kunt in een korte periode.’’

”Vooral de praktijklessen vond ik leerzaam.”

Zou je het iemand anders aanbevelen?

‘’Ja, ik zou die kans zo weer pakken. Je leert er veel van en het is een mooi begin voor een eventueel verdere stap. Vooral van de praktijklessen leerde ik veel.’’

Iets voor jou?

Heb je vragen of wil je je interesse doorgeven? Klik hier voor het aanmeldformulier. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.