Hét verhaal van Proteion; elke dag gewoon bijzonder


Het ultieme verhaal én de inspiratie voor deze nieuwe website is natuurlijk Het verhaal van Proteion; elke dag gewoon bijzonder. Een vernieuwende manier om aan onze medewerkers en omgeving uit te leggen wie we zijn, waar we voor staan en waar we heen willen. Een missie en visie in één, zeg maar. In 2019 lanceerden we dit verhaal en we zijn er maar wat trots op! Lees je mee?

‘Wij zijn Proteion.

Met aandacht en daadkracht bieden wij elke dag goede zorg en ondersteuning. Een totaalpakket van zorg en diensten, passend bij wat onze cliënt nodig heeft. Wat iemand zelf nog kan, of met hulp van een naaste, blijft hij gewoon doen. Wij zijn er als het nodig is. Thuis en in onze huizen, dag en nacht dichtbij. Zo dragen we bij aan een goed en waardig leven, zo zelfstandig en zo thuis als mogelijk.

Onze medewerkers…

…maken Proteion bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap en hun betrokkenheid en we zorgen dat zíj kunnen uitblinken. We hebben oog voor de mens achter onze medewerker, en voor zijn wens om zich te ontwikkelen. In één organisatie bieden we ook hem een totaalpakket aan mogelijkheden.

Wij voelen ons verbonden…

met de regio en met onze partners. Samen ontwikkelen we vernieuwende initiatieven om de zorg aan kwetsbare doelgroepen te versterken. Wij zijn eerste keus; voor onze cliënten, medewerkers en partners.

Voor onze cliënten…

…zijn wij dichtbij en vertrouwd, voor onze medewerkers een gewilde werkgever en voor onze partners een sterke verbinder. Elke dag samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.
Elke dag gewoon bijzonder.’

decoratieve foto elke dag gewoon bijzonder

Ons verhaal wordt ondersteund met 5 treffende kernwaarden: Dichtbij, Inlevend, Daadkrachtig, Verbindend en Verantwoordelijk. Samen met de kernwaarden leidde de lancering van ‘Elke dag gewoon bijzonder’ inmiddels al tot veel inspirerende bijeenkomsten, vernieuwende projecten én deze verhalenwebsite waar je ziet hoe ons gedachtengoed tot leven komt.

Veel leesplezier!