Layla: verzorgende wordt 1e wijkverpleegkundige


Onze 1e wijkverpleegkundige Layla Nelissen ging in 2017 aan de slag als verzorgende IG bij Proteion. Inmiddels is ze 1e wijkverpleegkundige van onze wijkteams in Peel en Maas. Layla neemt je mee…

“In 2017 ging ik aan de slag bij Proteion als verzorgende IG. Ik volgde toen nog de opleiding hbo-v. Na het behalen van die opleiding, bleef ik bij de thuiszorg van Proteion werken als verpleegkundige.”

1e wijkverpleegkundige thuiszorg

Uitdaging

“Al snel zocht ik een andere uitdaging naast het werken in de wijk. Ik vind het leuk om collega’s in de wijk enthousiast te maken en om een fijne teamsfeer te creëren.”

‘Het totaalplaatje is het bijzondere aan mijn werk als 1e wijkverpleegkundige’

Trainee

“Daarom kreeg ik de kans om een traineeship van 1,5 jaar tot 1e wijkverpleegkundige te volgen. En vanaf 26 juli ben ik officieel 1e wijkverpleegkunde van de teams in Peel en Maas!”

Totaalplaatje

“Het bijzondere aan mijn werk als 1e wijkverpleegkundige vind ik het totaalplaatje. Doordat je meedenkt over en helpt met ontwikkelingen én deze overdraagt aan je wijkteam, volg je het hele proces. Ik zie het ook als een mooie uitdaging om collega’s te inspireren en mee te krijgen. Alle neuzen dezelfde kant op.”

Ontwikkelen

“Wanneer je jezelf wil ontwikkelen, vind ik het zó bijzonder dat er bij Proteion gekeken wordt op welke manier je dat kunt doen. En dat je dan uiteindelijk zo’n fantastische kans krijgt, vind ik helemaal bijzonder. Ik zit hier wel op mijn plek.”

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier