Op de racefiets voor onze bewoners met dementie


Onze regiomanager Bart zamelt geld in voor de Stichting 100 jaar Hornerheide

De Stichting 100 jaar Hornerheide zet zich in voor de bewoners van Proteion Hornerheide. De Stichting helpt Proteion Hornerheide bij het realiseren van net die kleine beetjes extra voor haar bewoners. Bij extra’s kun je denken aan uitstapjes, muzikale optredens of aanschaf van materialen die zintuigen stimuleren, een Jeu de boules baan, etcetera. De Stichting 100 jaar Hornerheide realiseert deze activiteiten onder meer met behulp van sponsorgelden. Om de Stichting 100 jaar Hornerheide te helpen met het inzamelen van sponsorgelden is onze regiomanager Bart Rutte onlangs op zijn racefiets gestapt en afgereisd naar Frankrijk. Daar heeft hij vervolgens binnen 24 uur tijd de Mont Ventoux beklommen vanuit 3 verschillende richtingen (vanuit Bedoin, vanuit Malauce en vanuit Sault). Zijn tocht werd gesponsord door Hubo Haelen en RBC Bezorgdiensten 24/7 Transport.

Sponsorevent
Bart: “Vorig jaar hebben we met een aantal medewerkers van Proteion een fietstocht gedaan in de Veluwe ten voordele van de Alzheimerstichting Nederland. Huub Stollman, vrijwilliger op Hornerheide, lid van de Cliëntenraad en lid van Stichting 100 jaar Hornerheide, vond dit een prachtig initiatief. Maar hij had ook een lumineus idee! Waarom niet een sponsorevent organiseren ten voordele van de bewoners van Proteion Hornerheide? En zo is het plan ontstaan… Ik ben 2 jaar geleden begonnen met wielrennen en houd wel van een uitdaging. Op Facebook kwam ik een illuster gezelschap tegen die de ‘Cingles du Mont Ventoux’ heten. Dit zijn wielrenners die binnen 24 uur de Mont Ventoux beklimmen vanuit de drie richtingen die leiden naar de top. Deze uitdaging leek Huub en mij geschikt om te dienen voor het sponsorevent. En zo geschiede… ik begon te trainen met de fiets en Huub ging de boer op voor sponsoren.”

Proteion wil Bart danken voor dit mooie initiatief en feliciteren met het behalen van deze uitdaging. Ook willen wij alle sponsoren en in het bijzonder Hubo Haelen en RBC Bezorgdiensten 24/7 Transport van harte danken voor hun sponsorbijdrage ten voordele van de Stichting 100 jaar Hornerheide. De Stichting zal dit geld zeker goed besteden aan activiteiten voor onze bewoners van Hornerheide.

Gerelateerde verhalen

Geen zoekresultaten gevonden
Bekijk alle verhalen